Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

Inschrijven

Op deze pagina is een overzicht van alle diensten die aangeboden worden door Rule the Ball. Daarbij een knop voor meer informatie of inschijven.

Academy

De Academy van Rule the Ball traint met een op maat gemaakt trainingsprogramma voor kinderen die op minimaal hoofdklasse niveau spelen of dicht tegen een BVO aan zitten. Tijdens de trainingen wordt er een specifiek thema behandeld op technisch, tactisch en fysiek vlak. Naast deze thema’s behandelen wij ook het mentale aspect tijdens de trainingen.

Clinics

In de tijd waarin we nu leven merk je dat kinderen steeds minder buitenspelen en minder beweging hebben dan een aantal jaar geleden. Rule the Ball vindt het belangrijk dat kinderen blijven sporten en daarbij in beweging blijven. Om deze reden organiseren wij clinics op (basis)scholen met als doel kinderen te stimuleren om te blijven sporten. De clinics bestaan uit voetbal- en spelvormen en zijn laagdrempelig. Reden voor laagdrempelige vormen is om ieder kind een succesmoment te laten ervaren. Naast scholen worden er ook clinics georganiseerd voor verenigingen en bedrijven.

Privétraining

Rule the Ball biedt ook privétrainingen aan naast de groepstrainingen. Privétraining is er voor de spelers die zich willen doorontwikkelen en persoonlijke doelen hebben om beter te worden. In overleg gaan we bespreken waarin jij je wilt verbeteren en gaan we voor jou een specifiek programma maken waarin de gediplomeerde trainer van Rule the Ball je zal helpen om je doelen te bereiken.

Teamtraining (gasttraining)

Zit jou team een keer zonder trainer? Of wil jij een keer samen met jouw team trainen onder begeleiding van een trainer van Rule the Ball?
Dat kan! Rule the Ball verzorgt namelijk ook teamtrainingen waarbij je samen met je teamgenoten onder begeleiding van een Rule the Ball trainer kunt gaan trainen. Deze trainingen kunnen samengesteld worden vanuit een bepaalde doelstelling, een bepaald thema, bepaalde vormen die getraind worden of een vrije invulling voor de Rule the Ball trainer.

Voetbalverjaardag

Een unieke voetbalverjaardag op maat samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Hét feestje van de voetbal liefhebber!

Is jouw kind gek van voetbal en wil jij een leuk verjaardagsfeestje voor hem/haar organiseren?
Rule the Ball biedt de mogelijkheid om voor alle kinderen vanaf 5 tot en met 14 jaar een sportieve verjaardag op het veld te organiseren! Samen gaan we er een groot feest van maken.