privétraining

Doorontwikkelen om nóg beter te worden!

Rule the Ball biedt ook privétrainingen aan naast de groepstrainingen. Privétraining is er voor de spelers die zich willen doorontwikkelen en persoonlijke doelen hebben om beter te worden. In overleg gaan we bespreken waarin jij je wilt verbeteren en gaan we voor jou een specifiek programma maken waarin de gediplomeerde trainer van Rule the Ball je zal helpen om je doelen te bereiken.

Rule the Ball goalshot

Wat kun je verwachten?

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat dan dat je traint in een groep. We hebben diverse opties voor de trainingen. Veel spelers willen liever privétraining of houden er simpelweg niet van om in groepsverband te trainen. De voetballer werkt dan in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. De speler krijgt alle aandacht van de wereld en we plannen gezamenlijk een trainingstijd die de speler en trainer goed schikken.

Trainingsopties:
– 1 op 1 training
– 2 op 1 training
– 3 op 1 training
– 4 op 1 training

Indien interesse voor de privétrainingen bij Rule the Ball kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@ruletheball.nl

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat dan in groepstrainingen. Privétraining kan van 1 op 1 training of met maximaal 4 spelers.