Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

privétraining

Individuele aandacht om nóg beter te worden
1 op 1, 2 op 1, of 3 op 1 trainingsmogelijkheden

Doorontwikkelen om nóg beter te worden!

Rule the Ball biedt ook privétrainingen aan naast de groepstrainingen. De privétrainingen worden het hele jaar aangeboden.  Onze privétrainingen zijn uniek, vernieuwend, uiterst professioneel en speciaal op maat voor de speler(s)/speelster(s).

Privétraining is er voor de spelers die zich willen doorontwikkelen en persoonlijke doelen hebben om beter in te worden. In overleg gaan we bespreken waarin jij je wilt verbeteren en gaan we voor jou een specifieke voetbaltechnische techniektrainingen maken waarin de gediplomeerde trainer van Rule the Ball jou zal helpen om je doelen te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat dan dat je traint in een groep. We hebben diverse opties voor de trainingen. Veel spelers willen liever privétraining of houden er simpelweg niet van om in groepsverband te trainen. De voetballer werkt dan in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. De speler krijgt alle aandacht van de wereld waarbij detailcaching cruciaal is.
We plannen gezamenlijk een trainingstijd die de speler en trainer goed schikken. Deze trainingen duren minimaal 45 minuten.
Het aantal spelers/speelsters per training is gelimiteerd van 1 tot 3 deelnemers.

Indien interesse voor de privétrainingen bij Rule the Ball kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@ruletheball.nl

Met individuele training bereik je nog sneller resultaat dan in groepstrainingen. Privétraining kan van 1 op 1 training of met maximaal 3 spelers.