Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

"Rule the Ball. Dominate the Game!"

Over Rule the Ball

Rule the Ball is een voetbalschool die zich richt op het organiseren en geven van trainingen en clinics. 

Wij bieden sinds juli 2020 voetbaltrainingen en overige voetbal activiteiten aan voor diverse leeftijden en niveaus. De activiteiten staan onder begeleiding van gekwalificeerde RTB trainers. Deze trainers zijn in bezit van TC2, TC3 of zijn CIOS/(H)ALO’ers.

Rule the Ball wil naast de reguliere trainingen bij de “eigen” vereniging een extra training aanbieden die gefocust is op de individuele ontwikkeling van de speler of speelster. Tijdens onze trainingen delen wij onze passie en expertise in het voetbal en willen wij de kinderen zichzelf onbewust laten ontwikkelen. Dit doen wij door uitdagende oefenvormen uit te zetten waarbij functionele technieken, tactieken en plezier centraal staan binnen onze voetbaltrainingen.
De voetbalacademie is gespecialiseerd in het geven van diverse techniektrainingen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 15 jaar oud.

Door de intentie om samenwerkingsbanden aan te gaan met diverse voetbalverenigingen (clubondersteuning), wil Rule the Ball een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd en de vereniging. Hierbij wil Rule the Ball meedenken aan het schrijven van een beleidsplan en/of jeugdplan en meedenken aan overige activiteiten zoals toernooien en trainingsmethodes. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat de club gedeeltelijk ontzorgd wordt en dat de spelers een optimale ontwikkeling ervaren waarin veel spelplezier is.

Trainingslocatie is bij v.v. Alphia te Alphen aan den Rijn