Academy

Rule the Ball heeft naast de Voetbalschool ook een Academy. De Academy van Rule the Ball traint met een op maat gemaakt trainingsprogramma voor kinderen die op minimaal hoofdklasse niveau spelen of dicht tegen een BVO aan zitten. Tijdens de trainingen wordt er een specifiek thema behandeld op technisch, tactisch en fysiek vlak. Naast deze thema’s behandelen wij ook het mentale aspect tijdens de trainingen.

Doordat de spelers trainen tegen kinderen van hun eigen leeftijd en niveau kunnen zij zich sneller en beter ontwikkelen als voetballer en als persoon. Wie weet ontwikkel jij je wel zo goed dat je de stap naar een topamateur of BVO kan gaan maken! Mocht dit van toepassing zijn willen wij graag meekijken/meedenken in de logische vervolgstap in jouw carrière binnen het jeugdvoetbal.

Wat kun je van onze Academy verwachten:

 • 1 keer per week 60 minuten lang op zondag trainen
 • Training onder begeleiding van gecertificeerde trainers
 • Spelers die minimaal hoofdklasse niveau spelen
 • Groepen van maximaal 10 spelers
 • Intensieve oefenvormen
 • Een veilig leerklimaat met fanatieke en pedagogisch onderlegde trainers
 • Een prachtig Nike trainingstenue
Onze pakketten:
10 academy trainingen rittenkaart
 • 10 trainingsactiviteiten (rittenkaart)
 • 60 minuten per activiteit
 • Kosten: € 139,00
 • Betalen in één keer (Full Prof) of in twee termijnen (Semi Prof)

20 academy trainingen rittenkaart

 • 20 trainingsactiviteiten (rittenkaart)
 • 60 minuten per activiteit
 • Kosten: € 259,00 (+ gratis voetbal erbij!)
 • Betalen in één keer (Full Prof) of in twee termijnen (Semi Prof)

Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?

Bij de eerste training van Rule the Ball waarbij je als speler aanwezig bent krijg je een rittenkaart mee. Deze rittenkaart is persoonsgebonden en elke keer dat je komt trainen zal je voorafgaand aan de training je rittenkaart aan de trainer moeten laten zien en zal er een kruisje gezet worden.
Het voordeel van een rittenkaart is dat je kosteloos een training kunt missen, deze kun je namelijk gewoon inhalen wanneer er weer een training gepland staat. Elke week wordt er een mail gestuurd waarin je aangeeft of je aanwezig of afwezig bent bij de training van dat weekend. Heb je dus een keer een verjaardag, ga je een dagje met je familie weg of ben je het hele weekend niet beschikbaar? Geen probleem! Je kunt de training dan dus op een ander moment inhalen!

Wij zijn altijd op zoek naar de grootste talenten die onze Academy komen versterken zodat we wellicht ook mee kunnen doen aan toernooien of oefenwedstrijden kunnen spelen. Wil jij bij onze Academy aansluiten en denk jij dat je het niveau aankan? Meld je dan snel aan voor een proeftraining via info@ruletheball.nl!

Data (onder voorbehoud):
De eerstvolgende cyclus van 10 trainingen start op zondagmiddag 13 september 2020. Kun je een keer niet komen trainen? Geen probleem. Zie de uitleg hierboven onder het kopje “Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?”

Academy Agenda

Les 1:      zondag 13 september 2020
Les 2       zondag 27 september 2020
Les 3:      zondag 04 oktober 2020
Les 4:      zondag 11 oktober 2020
Les 5:      zondag 25 oktober 2020
Les 6:      zondag 01 november 2020
Les 7:      zondag 08 november 2020
Les 8:      zondag 15 november 2020
Les 9:      zondag 22 november 2020
Les 10:    zondag 29 november 2020

Iedereen die zich aanmeldt bij de voetbalschool van Rule the Ball dient een tenue aan te schaffen. Het trainen in een tenue van Rule the Ball is verplicht tijdens onze trainingen. Het trainingstenue bestaat uit een Nike shirt, Nike broekje en Nike kousen. Eenmalige kosten hiervan bedragen: € 34,99. Het is ook mogelijk om een trainingspak en regenjas aan te schaffen. Voor meer informatie over de kleding klik dan >HIER< of ga naar “Informatie” > “Kleding” bovenaan de website.
Trainen is eigen kleding is NIET toegestaan!