Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

Academy trainingen

12 activiteiten op locatie bij v.v. Alphia (Alphen aan den Rijn)
12 september t/m 5 december 2021

Elke zondagmiddag vanaf 13.00 uur

Rule the Ball, opgericht in juli 2020, biedt Academy groepstrainingen aan. De Academy van Rule the Ball traint met een op maat gemaakt trainingsprogramma voor kinderen die op minimaal hoofdklasse niveau spelen of dicht tegen een BVO aan zitten/er al spelen. Tijdens de trainingen wordt er veel gewerkt met oefeningen waarbij de controle over de bal enorm belangrijk is. Er wordt dan ook elke training gewerkt vanuit voetbalvaardigheden met bal om spelers verschillende technieken aan te leren. Het verbeteren van de specifieke voetbaltechnische vaardigheden wordt stap voor stap aangeleerd. Bij de eerste stap trainen we dit zonder tegenstander en later in de training wordt het toegepast in spelvormen/partijvormen. Wij streven ernaar dat elk individu per training bij Rule the Ball aan minimaal 500 balcontacten moet komen. Naast de technische aspecten van het voetbal wordt er ook aandacht gegeven aan het tactische, fysieke en mentale vlak.

Doordat de spelers trainen tegen kinderen van hun eigen leeftijd én niveau kunnen zij zich sneller en beter ontwikkelen als voetballer en als persoon. Wie weet ontwikkel jij je wel zo goed dat je de stap naar een topamateur of BVO kan gaan maken! Mocht dit van toepassing zijn willen wij graag meekijken/meedenken in de logische vervolgstap in jouw carrière binnen het jeugdvoetbal.
Zie >HIER< de spelers die bij Rule the Ball hebben getraind en een BVO stage hebben mogen ontvangen.

Wat kun je van onze Academy verwachten:

TRAINING

Elke zondag een activiteit van 75 minuten durend

TRAINERS

Training onder begeleiding van gecertificeerde trainers

HOOG NIVEAU

Spelers die minimaal hoofdklasse spelen

GROEPEN

Groepen van maximaal 10-12 spelers per trainer

OEFENSTOF

Intensieve (kleine) oefenvormen met focus op voetbaltechnische vaardigheden

PLEZIER & VEILIGHEID

Een veilig leerklimaat met fanatieke en pedagogisch onderlegde (selectie)trainers

UNIFORMITEIT

Iedereen in een prachtig Nike Rule the Ball trainingstenue met JAKO minibal

TRAININGSPAKKETTEN

Kies hier jouw ideale trainingspakket om aan de slag te gaan bij Rule the Ball.

€139

Basis

€269

Premium

€399

Professional

Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?

Bij de start van elke cyclus gaat ook de rittenkaart in. Eén rittenkaart staat gelijk aan één cyclus bij Rule the Ball, wat gelijk staat aan 12 activiteiten. Deze rittenkaart is persoonsgebonden en elke keer dat je komt trainen zal er een training van de rittenkaart af gaan. Heb jij jouw 10 trainingen verbruikt en zijn er nog trainingen resterend in de cyclus? Dan mag jij als beloning dat je alle trainingen hebt gebruikt de laatste trainingen er gratis bij aansluiten en krijg je deze cadeau van Rule the Ball. Wanneer je er dus altijd bent train je 12 keer en betaal je voor 10 keer.

Kun je er een keertje niet bij zijn vanwege een verjaardag, familieweekend of vanwege een andere reden? Dan is dit geen probleem! De training kun je namelijk kosteloos missen. Je hebt 12 activiteiten om de 10 trainingen te gebruiken. Heb jij minder getraind dan 10 keer in de 12 weken? Dan komen jouw overgebleven trainingen te vervallen en zal je, net als de rest, een nieuwe rittenkaart moeten aanschaffen in het nieuwe traject.

Wij zijn altijd op zoek naar de grootste talenten die onze Academy komen versterken zodat het trainingsniveau nóg hoger wordt. Is het traject al begonnen, maar wil jij je bij onze Academy aansluiten en denk jij dat je het niveau aankan? Dat kan nog steeds! Je betaalt dan voor het aantal overgebleven trainingen in de cyclus. Meld je per mail aan voor een proeftraining via info@ruletheball.nl!

ACADEMY AGENDA

– zondag 12 september 2021

– zondag 19 september 2021

– zondag 26 september 2021

– zondag 03 oktober 2021

– zondag 10 oktober 2021

– zondag 24 oktober 2021

– zondag 31 oktober 2021

– zondag 07 november 2021

– zondag 14 november 2021

– zondag 21 november 2021

– zondag 28 november 2021

– zondag 05 december 2021

Iedereen die zich aanmeldt bij de voetbalschool van Rule the Ball dient een startpakket aan te schaffen. In dit startpakket zit het volgende: Nike shirt, Nike broekje, Nike kousen & JAKO minibal. Het trainen in een tenue van Rule the Ball is verplicht tijdens onze trainingen. Eenmalige kosten hiervan bedragen: € 40,00. Het is ook mogelijk om een trainingspak en regenjas aan te schaffen. Voor meer informatie over de kleding klik dan >HIER< of ga naar “Informatie” > “Kleding” bovenaan de website.
Trainen is eigen kleding is NIET toegestaan!