Voetbalschool Rule the Ball
voetbal clinics

In de tijd waarin we nu leven merk je dat kinderen steeds minder buitenspelen en minder beweging hebben dan een aantal jaar geleden. Rule the Ball vindt het belangrijk dat kinderen blijven sporten en daarbij in beweging blijven. Om deze reden organiseren wij clinics op (basis)scholen met als doel kinderen te stimuleren om te blijven sporten. De clinics bestaan uit voetbal- en spelvormen en zijn laagdrempelig. Reden voor laagdrempelige vormen is om ieder kind een succesmoment te laten ervaren.

Naast de scholen organiseren wij ook clinics voor voetbalverenigingen. De clinic zal bestaan uit diverse uitdagende voetbalvormen die onwtikkelt zijn door voetbalschool Rule the Ball. Tijdens deze clinic zal iedere speler geprikkeld en gemotiveerd worden om de oefeningen nog beter uit te voeren dan hij of zij al kan.

Bedrijven die voor een personeelsdag, teamuitje of teambuilding willen kiezen voor voetbal kunnen ook bij ons terecht. Wij kunnen voor u een complete voetbaldag, toernooi of gedeelte van de dag met uw personeel verzorgen. Door veel verschillende toe te passen wordt het een leuke dag om samen te beleven.

Heeft u interesse en wilt u ons inhuren voor een clinic op uw school, voetbalvereniging of voor uw bedrijf? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@ruletheball.nl zodat we verdere informatie kunnen bespreken.

error: Content is protected !!