NIEUW: Rittenkaarten bij de trainingen!

Met ingang van het seizoen 2020/2021 gaat voetbalschool Rule the Ball werken met rittenkaarten tijdens de trainingen. Met de rittenkaarten betaal je voor een x aantal trainingen en weet je zeker dat je al deze trainingen ook zult kunnen volgen bij Rule the Ball. De rittenkaarten zijn geldig bij: voetbalschool & academy trainingen.

Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?

Bij de eerste training van Rule the Ball waarbij je als speler aanwezig bent krijg je een rittenkaart mee. Deze rittenkaart is persoonsgebonden en elke keer dat je komt trainen zal je voorafgaand aan de training je rittenkaart aan de trainer moeten laten zien en zal er een kruisje gezet worden.
Het voordeel van een rittenkaart is dat je kosteloos een training kunt missen, deze kun je namelijk gewoon inhalen wanneer er weer een training gepland staat. Elke week wordt er een mail gestuurd waarin je aangeeft of je aanwezig of afwezig bent bij de training van dat weekend. Heb je dus een keer een verjaardag, ga je een dagje met je familie weg of ben je het hele weekend niet beschikbaar? Geen probleem! Je kunt de training dan dus op een ander moment inhalen!

De prijzen van de rittenkaarten verschillen per cursus. Om de prijzen van de voetbalschool trainingen te zien klik je >HIER< voor meer informatie. Om de prijzen van de academy trainingen te zien klik je >HIER< voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!