Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

voetbalschool

Op de voetbalschool van Rule the Ball richten de gekwalificeerde (top)trainers zich voornamelijk op het ontwikkelen van de technische en motorische vaardigheden van de spelers. De vaardigheden die getraind worden kunnen zij gebruiken tijdens het voetballen. Doordat wij de kinderen helpen met veel verschillende technische oefeningen krijgen ze spelers steeds meer de controle over de bal. Zij kunnen de bal steeds beter beheersen tijdens trainingen en wedstrijden, het motto Rule the Ball. Dominate the Game! staat hier voor. Niet ieder kind ontwikkelt zich even snel als de ander en daarom vinden wij het belangrijk dat ieder individu op hun eigen niveau moet kunnen trainen.

Als voetbalacademie geloven wij erin dat positiviteit een van de grootste factoren is binnen het ontwikkelen en creëren van succes. Bij Rule the Ball benaderen wij onze deelnemers op ieder moment dat het kan op een positieve manier. Spelers hebben hierdoor meer plezier, krijgen meer zelfvertrouwen, zijn creatiever, leren sneller nieuwe dingen aan en durven zelf initiatief te nemen. Door op een positieve manier te coachen zullen de kinderen zich ook in een veiligere omgeving bij de trainer voelen en sneller vragen durven te stellen aan de trainer of advies te accepteren van de trainer. Wij zien hiermee dat wij de kinderen op een uitdagende en intensieve manier kunnen ontwikkelen om het maximaal haalbare eruit te halen.

De voetbalschool cursus wordt in 2 cyclussen van 10 trainingen aangeboden. De trainingen duren elke keer 60 minuten. Tijdens de cyclussen wordt er gekeken naar het geboortejaar en het niveau van het kind. De kinderen worden op positieve, uitdagende en intensieve manier begeleidt waarbij de ontwikkeling van het individu goed in de gaten wordt gehouden. Rule the Ball verzorgt trainingen die aanvullend zijn op de clubtrainingen waarbij aandacht meestal naar het samenspel gaat en op het team gericht zijn. Het individu wordt vaak op twee gezet, waar die bij Rule the Ball op plek één staat. Bij een goede ontwikkeling wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de speler een groep hoger in te delen en komt de speler eventueel in beeld voor onze Academy trainingen van minimaal hoofdklasse/divisie niveau.

Trainingsgroep en tijden:
09:30-10:30 uur: O6, O7 en O8
10:30-11:30 uur: O9, O10 en O11
11:30-12:30 uur: O12, O13 en O14
* LET OP: Individueel kan er nog een wijziging plaatsvinden wanneer wij als voetbalschool denken dat dit voor de speler zelf beter is.

Het volgen van een losse training bij de Voetbalschool is ook mogelijk. Kosten hiervoor bedragen € 20,00 per keer. Wanneer je besluit het volledige pakket af te nemen bedragen de kosten € 15,00 per overgebleven training in die cyclus.

Wat kun je van onze Voetbalschool verwachten:

TRAINING

Elke zondag een activiteit van 60 minuten durend

TRAINERS

Training onder begeleiding van gecertificeerde (top)trainers

GROEPEN

Groepen van maximaal 10-12 spelers per trainer

OEFENSTOF

Intensieve (kleine) oefenvormen met focus op voetbaltechnische vaardigheden

PLEZIER & VEILIGHEID

Een veilig leerklimaat met fanatieke en pedagogisch onderlegde (selectie)trainers

UNIFORMITEIT

Iedereen in een prachtig Nike 
Rule the Ball trainingstenue

TRAININGSPAKKETTEN

Kies hier jouw ideale trainingspakket om aan de slag te gaan bij Rule the Ball.

€80

Basis

€100

Premium

€180

Professional


Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?

Bij de start van elke cyclus gaat ook de rittenkaart in. Eén rittenkaart staat gelijk aan één cyclus bij Rule the Ball, wat gelijk staat aan totaal 10 activiteiten. Deze rittenkaart is persoonsgebonden en elke keer dat je komt trainen zal er een training van de rittenkaart af gaan. Heb jij jouw 8 trainingen verbruikt en zijn er nog trainingen resterend in de cyclus? Dan mag jij als beloning dat je alle trainingen hebt gebruikt de laatste trainingen er gratis bij aansluiten en krijg je deze cadeau van Rule the Ball. Wanneer je er dus altijd bent train je 10 keer en betaal je voor 8 keer.

Kun je er een keertje niet bij zijn vanwege een verjaardag, familieweekend of vanwege een andere reden? Dan is dit geen probleem! De training kun je namelijk kosteloos missen. Je hebt 10 activiteiten om de 8 trainingen te gebruiken. Heb jij minder getraind dan 8 keer in de 10 weken? Dan komen jouw overgebleven trainingen te vervallen en zal je, net als de rest, een nieuwe rittenkaart moeten aanschaffen in het nieuwe traject.

Ook bieden we sinds het voetbalseizoen 2022-2023 het basispakket aan waarbij je 5 trainingen kunt aanschaffen. Hier betaal je per training € 16,00 voor en deze 5 trainingen zijn in te zetten in één cyclus van 10 trainingen. Wanneer de 5 trainingen voorbij zijn en je toch door wil trainen kan er contact worden opgenomen via info@ruletheball.nl om dit door te zetten en bedragen de kosten € 15,00 per extra training.

LET OP: De algehele afgelastingen vallen onder de mogelijke inhaalweken. Het traject van 10 weken duurt dus ook uiterlijk 10 weken.

VOETBALSCHOOL AGENDA

Proeftraining:
– zondag 11 september 2022

– zondag 25 september 2022

– zondag 02 oktober 2022

– zondag 09 oktober 2022

– zondag 16 oktober 2022

– zondag 30 oktober 2022

– zondag 06 november 2022

– zondag 13 november 2022

– zondag 20 november 2022

– zondag 27 november 2022

Afsluittraining:
– zondag 04 december 2022

Iedereen die zich aanmeldt bij de voetbalschool van Rule the Ball dient een startpakket aan te schaffen. In dit startpakket zit het volgende: Nike shirt, Nike broekje, Nike kousen & Nike trainingstrui. Het trainen in een tenue van Rule the Ball is verplicht tijdens onze trainingen. Eenmalige kosten hiervan bedragen: € 60,00. Het is ook mogelijk om een trainingsbroek en regenjas aan te schaffen. Voor meer informatie over de kleding klik dan >HIER< of ga naar “Informatie” > “Kleding” bovenaan de website.
Trainen in eigen kleding is NIET toegestaan tijdens de Voetbalschool trainingen!