Voetbalschool

Op de voetbalschool van Rule the Ball richten de gekwalificeerde trainers zich voornamelijk op het ontwikkelen van de technische en motorische vaardigheden van de spelers. De vaardigheden die getraind worden kunnen zij gebruiken tijdens het voetballen. Doordat wij de kinderen helpen met veel verschillende technische oefeningen krijgen ze spelers steeds meer de controle over de bal. Zij kunnen de bal steeds beter beheersen tijdens trainingen en wedstrijden, het motto Rule the Ball. Dominate the Game! staat hier voor. Niet ieder kind ontwikkelt zich even snel als de ander en daarom vinden wij het belangrijk dat ieder individu op hun eigen niveau moet kunnen trainen.

Als voetbalacademie geloven wij erin dat positiviteit een van de grootste factoren is binnen het ontwikkelen en creëren van succes. Bij Rule the Ball benaderen wij onze deelnemers op ieder moment dat het kan op een positieve manier. Spelers hebben hierdoor meer plezier, krijgen meer zelfvertrouwen, zijn creatiever, leren sneller nieuwe dingen aan en durven zelf initiatief te nemen. Door op een positieve manier te coachen zullen de kinderen zich ook in een veiligere omgeving bij de trainer voelen en sneller vragen durven te stellen aan de trainer of advies te accepteren van de trainer. Wij zien hiermee dat wij de kinderen op een uitdagende en intensieve manier kunnen ontwikkelen om het maximaal haalbare eruit te halen.

De voetbalschool cursus wordt bijna het hele voetbalseizoen door gegeven. De trainingen duren elke keer 60 minuten. Tijdens de cyclussen wordt er gekeken naar het geboortejaar en het niveau van het kind. De kinderen worden op positieve, uitdagende en intensieve manier begeleidt waarbij de ontwikkeling van het individu goed in de gaten wordt gehouden. Rule the Ball verzorgt trainingen die aanvullend zijn op de clubtrainingen waarbij aandacht meestal naar het samenspel gaat en op het team gericht zijn. Het individu wordt vaak op twee gezet, waar die bij Rule the Ball op plek één staat.
Bij een goede ontwikkeling wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de speler een groep hoger in te delen en komt de speler in beeld voor onze Academy.

Ons aanbod:

 • Tussen de 30 tot 40 trainingsactiviteiten per voetbalseizoen
 • Trainingen van 60 minuten
 • Trainingen van een gekwalificeerde RTB trainer (info bij “Over RTB” > “Algemeen”)
 • Groepen bestaande uit maximaal 10 spelers
 • Spelers maken kans om aan te sluiten bij de Academy op zondag

Voor wie:

 • Kinderen in de leeftijdscategorie onder 8 tot en met onder 15
 • Wel of niet spelend bij een voetbalvereniging, iedereen is welkom!
Onze pakketten:

10 voetbalschool trainingen rittenkaart

 • 10 trainingsactiviteiten (rittenkaart)
 • 60 minuten per activiteit
 • Kosten: € 119,00 (leden van Alphia betalen € 109,00)
 • Betalen in één keer (Full Prof) of in twee termijnen (Semi Prof)
20 voetbalschool trainingen rittenkaart
 • 20 trainingsactiviteiten (rittenkaart)
 • 60 minuten per activiteit
 • Kosten: € 209,00 (leden van Alphia betalen € 189,00)
 • Betalen in één keer (Full Prof) of in twee termijnen (Semi Prof)
30 voetbalschool trainingen rittenkaart
 • 30 trainingsactiviteiten (rittenkaart)
 • 60 minuten per activiteit
 • Kosten: € 299,00 (leden van Alphia betalen € 279,00)
 • Betalen in één keer (Full Prof) of in twee termijnen (Semi Prof)

Data (onder voorbehoud):
De trainingen zijn in principe elke vrijdag mits deze dag niet in de Voetbalschool agenda onderaan de pagina staat gemeld of er een mail is gestuurd dat de training van die week niet doorgaat. Kun je een keer niet komen trainen? Geen probleem. Zie de uitleg hieronder bij het kopje “Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?”

Waarom een rittenkaart? Wat is het voordeel van een rittenkaart?

Bij de eerste training van Rule the Ball waarbij je als speler aanwezig bent krijg je een rittenkaart mee. Deze rittenkaart is persoonsgebonden en elke keer dat je komt trainen zal je voorafgaand aan de training je rittenkaart aan de trainer moeten laten zien en zal er een kruisje gezet worden.
Het voordeel van een rittenkaart is dat je kosteloos een training kunt missen, deze kun je namelijk gewoon inhalen wanneer er weer een training gepland staat. Elke week wordt er een mail gestuurd waarin je aangeeft of je aanwezig of afwezig bent bij de training van dat weekend. Heb je dus een keer een verjaardag, ga je een dagje met je familie weg of ben je het hele weekend niet beschikbaar? Geen probleem! Je kunt de training dan dus op een ander moment inhalen!

Voetbalschool agenda

– vrijdag 14 mei 2021
– vrijdag 21 mei – NIET i.v.m. Pinksterweekend
– vrijdag 28 mei
– vrijdag 4 juni
– vrijdag 11 juni
– vrijdag 18 juni
– vrijdag 25 juni (laatste training seizoen 2020/2021)

Iedereen die zich aanmeldt bij de voetbalschool van Rule the Ball dient een tenue aan te schaffen. Het trainen in een tenue van Rule the Ball is verplicht tijdens onze trainingen. Het trainingstenue bestaat uit een Nike shirt, Nike broekje en Nike kousen. Kosten hiervan bedragen: € 34,99. Het is ook mogelijk om een trainingspak en regenjas aan te schaffen. Voor meer informatie over de kleding klik dan >HIER< of ga naar “Informatie” > “Kleding” bovenaan de website.
Trainen is eigen kleding is NIET toegestaan!