Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

voetbalschool

Op de voetbalschool van Rule the Ball richten de gekwalificeerde (top)trainers zich voornamelijk op het ontwikkelen van de technische en motorische vaardigheden van de spelers. De vaardigheden die getraind worden kunnen zij gebruiken tijdens het voetballen. Doordat wij de kinderen helpen met veel verschillende technische oefeningen krijgen ze spelers steeds meer de controle over de bal. Zij kunnen de bal steeds beter beheersen tijdens trainingen en wedstrijden, het motto Rule the Ball. Dominate the Game! staat hier voor. Niet ieder kind ontwikkelt zich even snel als de ander en daarom vinden wij het belangrijk dat ieder individu op hun eigen niveau moet kunnen trainen.

Als voetbalacademie geloven wij erin dat positiviteit een van de grootste factoren is binnen het ontwikkelen en creëren van succes. Bij Rule the Ball benaderen wij onze deelnemers op ieder moment dat het kan op een positieve manier. Spelers hebben hierdoor meer plezier, krijgen meer zelfvertrouwen, zijn creatiever, leren sneller nieuwe dingen aan en durven zelf initiatief te nemen. Door op een positieve manier te coachen zullen de kinderen zich ook in een veiligere omgeving bij de trainer voelen en sneller vragen durven te stellen aan de trainer of advies te accepteren van de trainer. Wij zien hiermee dat wij de kinderen op een uitdagende en intensieve manier kunnen ontwikkelen om het maximaal haalbare eruit te halen.

De voetbalschool cursus in 3 cyclussen van 10 trainingen gegeven. De trainingen duren elke keer 60 minuten. Tijdens de cyclussen wordt er gekeken naar het geboortejaar en het niveau van het kind. De kinderen worden op positieve, uitdagende en intensieve manier begeleidt waarbij de ontwikkeling van het individu goed in de gaten wordt gehouden. Rule the Ball verzorgt trainingen die aanvullend zijn op de clubtrainingen waarbij aandacht meestal naar het samenspel gaat en op het team gericht zijn. Het individu wordt vaak op twee gezet, waar die bij Rule the Ball op plek één staat. Bij een goede ontwikkeling wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de speler een groep hoger in te delen en komt de speler in beeld voor onze Academy.

Trainingsgroep en tijden:
09:30-10:30 uur: JO7, JO8 en JO9
10:30-11:30 uur: JO10, JO11 en JO12
11:30-12:30 uur: JO13, JO14 en JO15
* LET OP: Individueel kan er nog een wijziging plaatsvinden wanneer wij als voetbalschool denken dat dit voor de speler zelf beter is.

Wat kun je van onze Voetbalschool verwachten:

TRAINING

Elke zondag een activiteit van 60 minuten durend

TRAINERS

Training onder begeleiding van gecertificeerde (top)trainers

GROEPEN

Groepen van maximaal 10-12 spelers per trainer

OEFENSTOF

Intensieve (kleine) oefenvormen met focus op voetbaltechnische vaardigheden

PLEZIER & VEILIGHEID

Een veilig leerklimaat met fanatieke en pedagogisch onderlegde (selectie)trainers

UNIFORMITEIT

Iedereen in een prachtig Nike 
Rule the Ball trainingstenue

TRAININGSPAKKETTEN

Kies hier jouw ideale trainingspakket om aan de slag te gaan bij Rule the Ball.

€100

Basis

€180

Premium

€240

Professional

VOETBALSCHOOL AGENDA

– zondag 06 februari 2022

– zondag 13 februari 2022

– zondag 20 februari 2022

– zondag 06 maart 2022

– zondag 13 maart 2022

– zondag 20 maart 2022

– zondag 27 maart 2022

– zondag 03 april 2022

– zondag 10 april 2022

Afsluittraining:
– zondag 24 april 2022

Iedereen die zich aanmeldt bij de voetbalschool van Rule the Ball dient een startpakket aan te schaffen. In dit startpakket zit het volgende: Nike shirt, Nike broekje, Nike kousen & Nike trainingstrui. Het trainen in een tenue van Rule the Ball is verplicht tijdens onze trainingen. Eenmalige kosten hiervan bedragen: € 60,00. Het is ook mogelijk om een trainingsbroek en regenjas aan te schaffen. Voor meer informatie over de kleding klik dan >HIER< of ga naar “Informatie” > “Kleding” bovenaan de website.
Trainen is eigen kleding is NIET toegestaan tijdens de Voetbalschool trainingen!