Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

Voetbalschool Rule the Ball!

In juli 2020 gaat voetbalschool Rule the Ball van start. Voetbalschool Rule the Ball is een voetbalacademie die zich richt op het organiseren en geven van trainingen en clinics.

Wij bieden voetbaltrainingen en overige voetbal activiteiten aan voor diverse leeftijden en niveaus. De activiteiten staan onder begeleiding van gekwalificeerde RTB trainers. Deze trainers zijn in bezit van TC2, TC3 of zijn CIOS/(H)ALO’ers.

Rule the Ball wil naast de reguliere trainingen bij de “eigen” vereniging een extra training aanbieden die gefocust is op de individuele ontwikkeling van de speler of speelster. Tijdens onze trainingen delen wij onze passie en expertise in het voetbal en willen wij de kinderen zichzelf onbewust laten ontwikkelen. Dit doen wij door uitdagende oefenvormen uit te zetten waarbij functionele technieken, tactieken en plezier centraal staan binnen onze voetbaltrainingen.
De voetbalacademie is gespecialiseerd in het geven van diverse techniektrainingen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 15 jaar oud.

De Voetbalschool en Academy bestaan beiden uit 2 periodes van 10 trainingsactiviteiten. De kosten van beiden cursussen zijn verschillend.

Mochten er verdere vragen zijn kunt u contact opnemen via info@ruletheball.nl of via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *