Ons voetbalaanbod

Wekelijkse voetbalschool

Wekelijkse voetbalschool

Tijdens onze wekelijkse voetbalschool trainingen bieden wij 24 zondagen in een voetbalseizoen een trainingsactiviteit aan vanuit onze voetbalvisie.

De focus zal tijdens onze zondagtrainingen met name op het aanleren en (door)ontwikkelen van de technische en cognitieve vaardigheden liggen.
Dit in intensieve en uitdagende oefenvormen waarbij wij ernaar streven dat elk kind minimaal 500 balcontacten tijdens een training heeft gecombineerd met een hoop spelplezier door de begeleiding en spelvormen.

Video-analyse

In het moderne voetbal is video-analyse niet meer weg te denken op teamniveau.
De trainer heeft vaak alleen geen tijd om samen met jou te kijken naar jouw persoonlijke beelden. Daar gaan kostbare lessen verloren en kansen voor jou om als speler de volgende stappen te zetten in jouw ontwikkeling.

Wil jij een nog betere voetballer worden en ben jij bereid hier tijd en energie in te investeren? Dan past het bekijken van beelden helemaal bij jou!

Kijk samen met één van onze video-analyse experts jouw eigen beelden en/of beelden van professionele voetballers om nóg beter te worden!

Video-analyse

Privé training

Privé training

Rule the Ball biedt ook privé training aan naast de groepstrainingen. De individuele trainingen van voetbalschool Rule the Ball zijn er voor spelers die zich gericht willen (door)ontwikkelen in hun eigen gestelde doelen.

De privé trainingen kunnen alleen in een 1op1 of samen met een vriend(in) in de vorm van een duo training. Samen gaan wij in gesprek om een op maat gemaakt plan te maken en op het veld beter te worden in de specifieke doelen.

Voetbaldagen

Wil jij het liefst door voetballen in de vakantie(s) en ben jij helemaal gek van voetbal? Dan heb je geluk, dat zijn wij namelijk ook!

Tijdens de voetbaldagen van voetbalschool Rule the Ball ga je beleven en ervaren wat het is om te trainen als een echte voetballer. De trainingen zullen voor iedere deelnemer uitdagend en vooral leuk zijn!

De voetbaldagen zijn zowel voor de beginnende liefhebbers als gevorderde spelers om hun techniek en spelinzicht te ontwikkelen met daarin heel veel balcontacten.

Voetbaldagen

Teamtraining

Teamtraining

Zit jouw team een keer zonder trainer? Of wil jij een keer samen met jouw team trainen onder begeleiding van een trainer van voetbalschool Rule the Ball? Dat kan!

Voetbalschool Rule the Ball verzorgt teamtrainingen waarbij je samen met je teamgenoten onder begeleiding van een Rule the Ball trainer kunt gaan trainen.
Deze trainingen kunnen samengesteld worden vanuit een bepaalde doelstelling, bepaald thema en/of bepaalde oefenvormen vanuit eigen verzoek of een vrije invulling voor de Rule the Ball trainer vanuit onze voetbalvisie en werkwijze.

Voetbalclinics

In de tijd waarin we nu leven merk je dat kinderen steeds minder buitenspelen en minder beweging hebben dan een aantal jaar geleden. Voetbalschool Rule the Ball vindt het belangrijk dat kinderen blijven sporten en daarbij in beweging komen.

Om bovenstaande reden organiseren wij clinics op (basis)scholen, voetbalverenigingen en BSO’s met als doel kinderen te stimuleren te blijven bewegen en/of kennis te laten maken met de sport: voetbal. De clinics bestaan uit voetbal- en spelvormen en zijn laagdrempelig. Reden voor laagdrempelige vormen is om ieder kind een succesmoment te laten ervaren.

Voetbalclinics

Voetbalverjaardag

Voetbalverjaardag

Een unieke voetbalverjaardag op maat samen met jouw vriendjes en/of vriendinntjes.
Hét feestje van de voetballiefhebber!

Is jouw kind gek van voetbal en wil jij een leuk verjaardagsfeestje voor hem of haar organiseren? Voetbalschool Rule the Ball biedt de mogelijkheid om voor alle kinderen vanaf 5 tot en met 14 jaar een sportieve verjaardag op het veld te organiseren!

Samen maken we er voor iedereen een groot feestje van met veel leuke spelvormen, prijsjes en een cadeau voor de jarige!

error: Content is protected !!