(extra) groepstraining!

Kom jij de komende weken tot 17:00 uur meetrainen bij Rule the Ball?

Sinds de aangescherpte corona maatregelen zondag 28 november in werking zijn gegaan kunnen er veel kinderen niet voetballen. Iets wat voetbalschool Rule the Ball erg betreurd. Daarom biedt voetbalschool Rule the Ball de mogelijkheid om extra te komen trainen tegen een aantrekkelijke prijs. *

Ben jij een speler geboren in 2011, 2010 of 2009 en speel jij divisie of hoofdklasse niveau? Dan ben je hier goed! **
Op een aantal woensdag- en vrijdagmiddagen organiseert Rule the Ball (extra) groepstrainingen zodat je toch nog lekker kunt komen voetballen. De trainingen zijn, zoals standaard bij Rule the Ball, onder begeleiding van (ervaren) gecertificeerde trainers.
De kosten bedragen € 8,00 per training per persoon.

Trainingsdagen en tijden:
– Woensdag 01 december; 16:00 tot 17:00 uur
– Woensdag 08 december; 16:00 tot 17:00 uur
– Vrijdag 10 december; 16:00 tot 17:00 uur
– Woensdag 15 december; 16:00 tot 17:00 uur
– Vrijdag 17 december; 16:00 tot 17:00 uur

Om jezelf aan te melden dien je onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op: VOL = VOL!
Er is in eerste instantie plaats voor maximaal 12 spelers, daarna zul je op de wachtlijst geplaatst worden en gaan wij op zoek naar een beschikbare extra trainer (die voldoet aan onze voorwaarden) om jou toch te kunnen laten trainen.

* Op dit moment zijn de voetbalvelden bij v.v. Alphia beschikbaar, wanneer de teams vervroegd (kunnen) gaan trainen hebben zij voorrang op het gebruik van de eigen voetbalvelden.
** Ben jij in een ander geboortejaar geboren en wil jij ook trainen? Neem dan even contact op via het contactformulier of mail naar info@ruletheball.nl 
*** Wanneer de corona maatregelen versoepelen zal het betaalde bedrag teruggestort worden. Als deze aangescherpt worden en er ook niet van 16:00 tot 17:00 uur getraind kan worden zal het betaalde bedrag ook terugbetaald worden.

Laat dit veld blanco
Vereiste kledingpakket bestaat uit: Nike trainingsshirt, trainingsbroekje, trainingskousen en trainingstrui van Rule the Ball. Sinds januari 2022 is er een nieuwe kledinglijn in gebruik.
error: Content is protected !!