Voetbalschool Rule the Ball | Rule the Ball! Dominate the Game!

KLANTERVARING

Vanuit Rule the Ball worden er groepstrainingen, clinics, privétrainingen, teamtrainingen en voetbalverjaardagen georganiseerd. Dit doen wij aan zowel jeugdspelers als volwassenen die allemaal met een doel komen trainen. Lees hier de klantervaringen over Rule the Ball.

“Voor het partijtje van mijn zoon wilde wij naar buiten toe. Dan is voetballen een hartstikke leuke activiteit om te gaan doen. Wij hebben Rule the Ball benaderd dit te organiseren. Bij het organiseren werd er rekening mee gehouden dat niet alle jongens op voetbal zitten. Uiteindelijk heeft iedereen het ontzettend naar zijn zin gehad. Wij kunnen het dan ook iedereen aanraden.”
– Gijs Vreeburg, vader van Steven, voetbalverjaardag bij Rule the Ball

“Onze zoon Milan heeft enorm veel gehad aan deze trainingen. Hij ging er met plezier naartoe en vooral omdat het 1 op 1 trainingen waren. Trainer Robbert neemt de tijd voor je kind en geeft op een leuke en leerzame manier training! En elke training was Milan uitgeput maar voldaan!! Bedankt Robbert je ziet ons snel terug voor deze 1 op 1 trainingen!”
– Robert de Groot, vader van Milan, privétrainingen bij Rule the Ball

“Samen met een (oud) teamgenoot train ik nu bij Rule the Ball waardoor ik op een leuke, leerzame en uitdagende manier fit kan blijven in de corona-periode. Robbert geeft persoonlijke training en maakt zijn trainingen specifiek op wat wij graag willen doen / verbeteren. Door de trainingen krijgen we niet alleen een conditionele prikkel, maar werken we ook aan onze techniek (met beide benen) en loopcoördinatie. 
Na elke training stap ik in de auto met een voldaan gevoel en ik zou de trainingen daarom sterk aanraden bij iedereen die fit wilt blijven (of worden) en zich wilt ontwikkelen!”
– Lars Klomp, speler FC Lisse O23, privétrainingen bij Rule the Ball

“Samen met een vriend/oud teamgenoot train ik sinds kort bij Rule the Ball, omdat wij zelf niet trainen vanwege COVID-19. Ik wist eigenlijk niet wat mij te wachten stond maar eigenlijk bij de eerste training wist ik al dat ik het vaker wou doen. Bovendien is het zeer geschikt voor alles zoals fitheid, techniek, afronden en ga zo maar door. Je mag zelf van tevoren aangeven wat voor training je wilt en dan maakt Robbert de training helemaal naar hoe jij hem wilt, waardoor ik nu in coronatijd nog steeds fit ben.
Daarnaast gebruikt Robbert ook zeer goede materialen om mee te trainen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn trainingen en ga ik er zeker mee door!” 
– Remi van Ekeris, speler FC Lisse 1, privétrainingen bij Rule the Ball

“Een goede professionele voetbalschool waar hard werken samen gaat met plezier.”
– Angele de Bruin, moeder Tino, Academy trainingen bij Rule the Ball